Bežične tipkovnice

MS DOMINO Bežična tipkovnica

MS DOMINO Bežična tipkovnica

MS DOMINO - bežična multimedijalna slim tipkovnica. Deset dodatnih tipki za upravljanje često korištenim funkcijama pojednostavit će svakidašnje poslove. Slim tipke će osigurati tiho i udobno tipkanje a dizajnom će se uklopiti uz svaki desktop. Tipkovnica je kompatibilna sa SMART TV uređajima.

Saznaj više
MS LAMBDA Bežična tipkovnica

MS LAMBDA Bežična tipkovnica

MS LAMBDA - upečatljiva bordo crvena linija uokviruje slim tipke i devet dodatnih multimedijalnih tipki. Dodatne tipke za sleep, paljenje i gašenje, home screen, tipke za upravljanje medijima i za upravljanje zvukom olakšavaju svakodnevni rad poslovnim i kućnim korisnicima. Tipkovnica je kompatibilna sa SMART TV uređajima.

Saznaj više
MS DOMINO Bežični set tipkovnica i miš

MS DOMINO Bežični set tipkovnica i miš

MS DOMINO - bežični multimedijalni slim set. Deset dodatnih tipki za upravljanje često korištenim funkcijama pojednostavit će svakidašnje poslove. Slim tipke će osigurati tiho i udobno tipkanje, dizajnom će se uklopiti uz svaki desktop, dok će miš sa četiri tipke i 12 dpi zadovoljiti sve korisnike. Set je kompatibilan sa SMART TV uređajima.

Saznaj više
MS LAMBDA Bežični set tipkovnica i miš

MS LAMBDA Bežični set tipkovnica i miš

MS LAMBDA Set - upečatljiva bordo crvena linija uokviruje slim tipke i devet dodatnih multimedijalnih tipki. Dodatne tipke za sleep, paljenje i gašenje, home screen, tipke za upravljanje medijima i za upravljanje zvukom olakšavaju svakodnevni rad poslovnim i kućnim korisnicima. U bežičnom setu dolazi i elegantni miš s tri tipke i 16 dpi. Set je kompatibilan sa SMART TV uređajima.

Saznaj više
MS SET100  bežični set

MS SET100 bežični set

MS SET-100 - Ukoliko želite klasični bežićni set (tipkovnica + miš) preporučamo Vam MS bežićni set SET-1. Tipkovnica sa 1 dodatnih tipki i miš sa 6 tipki i promjenjivom rezolucijom od 8/12/16 DPI omogućavaju Vam ugodan rad na poslu ili kod kuće.

Saznaj više