Proizvodi

Dronovi

Dronovi

Male letjelice na daljinsko upravljanje. Idealne za igru, zabavu, druženje i slobodno vrijeme te istraživačke pothvate!
Uz kameru zabilježite Vama bitne događaje fotografijom ili snimkom iz sasvim nove.

Saznaj više
SMART TV dodaci

SMART TV dodaci

Izaberite jedan od MS univerzalnih dodatak koji najviše odgovara uz Vaš SMAT TV uređaj. 
Uz zračni miš, tipkovnicu, daljinski upravljač ili tipkovnicu s površinom osjetljivom na dodir iskoristite puni potencijal vašeg pametnog televizora. 

Saznaj više
Miševi

Miševi

Ergonomski dizajn, anatomski oblik, kvaliteta i moderan izgled prožeti su kroz asortiman MS miševa. U raznim veličinama, bojama, dimenzijama i brzinama prilagođavaju se svakoj radnoj površini i korisniku.

Saznaj više
Tipkovnice

Tipkovnice

Za svakodnevni rad na računalu, surfanje ili igranje, potrebna Vam je žičana ili bežična tipkovnica. Od osnovnih cjenovno najpristupačnijih tipkovnica do bluetooth univerzalnih tipkovnica za ljude u pokretu, izaberite onu koja najviše odgovara Vašim potrebama.

Saznaj više
Slušalice

Slušalice

Ponesite svoj soundtrack kroz život uz kvalitetne MS slušalice. Razgovarajte putem mobitela ili Interneta hadsfree. Izaberite veće ugodne on ear slušalice ili male neprimjetne in ear slušalice u raznim bojama. Ako Vas žica ograničava, odaberite bežične ili bluetooth slušalice i budite slobodni.

Saznaj više
Zvučnici

Zvučnici

Život je lijepši uz glazbu. Izaberite između stereo zvučnika, modela uz subwofer i 2 ili 5 satelita, mini džepnog zvučnika ili bežičnog bluetooth zvučnika i okružite se ugodnim i kvalitetnim zvukom na poslu, kod kuće ili u prirodi. Uživajte u dobroj glazbi!

Saznaj više
Gaming

Gaming

Naše tipkovnice i miševi nove generacije donose Vam obilje stila i sjajnu ergonomiju. Uz zavidan nivo kvalitete te vrhunsku izradu i materijale sigurni smo da ćete uživati u korištenju.

Saznaj više
PC dodaci

PC dodaci

Želite li svoje prijenosno računalo personalizirati? Učinite to sa naljepnicama. Trebate li torbu za svoje računalo, potražite ju u MS Industrial asortimanu!

Saznaj više
Auto dodaci

Auto dodaci

Provodite puno vremena u autu? Dosadile su Vam radio postaje? Povežite svoju omiljenu playlistu s auto zvučnicima i uživajte.

Saznaj više
Notebook dodaci

Notebook dodaci

Nezamisliv Vam je život bez Vašeg prijenosnog računala? Uvijek je uz Vas? Zaštite svoje prijenosno računalo uz MS multipraktične torbe i ruksake. Ohladite ga na optimalnu radnu temperaturu uz MS hladnjake. Odaberite siguran univerzalni zamjenski punjač.

Saznaj više
Tablet i mobitel dodaci

Tablet i mobitel dodaci

Iskoristite sve funkcionalnosti koje vam pružaju MS tablet dodaci. Postavite Vaš tablet ili mobitel u naše elegantne futrole, zaštite ga od prašine, ogrebotina i oštećenja i olakšajte si rad s ugrađenim držačem.

Saznaj više
Punjači

Punjači

Zidni i auto punjači s micro USB priključkom ili s USB utorom. Kvalitetni, sigurni i pouzdani punjači za Vaše mobilne telefone, tablete i ostale elektroničke uređaje. Sukladni rigoroznim EU direktivama što je potvrđeno i s RoHS i CE certifikatima.

Saznaj više
Kabeli

Kabeli

Povežite svoje računalo, mobitel, printer ili periferni uređaj s pouzdanim MS kabelima.

Saznaj više
Kućišta

Kućišta

MS za Vas je pripremio veliku paletu kućišta i napajanja za izradu vlastitog računala. Naši proizvodi odlikuju se visokom kvalitetom, pouzdanošću i stilom, te Vam omogućuju izradu računala po Vašim preferencijama.

Saznaj više
Napajanja

Napajanja

MS napajanja razvijena su prema strogim EU standardima kvalitete sukladno CE i RoHS direktivama. Pouzdan su partner u pokretanju Vaših računala.

Saznaj više
Zamjenski potrošni materijal

Zamjenski potrošni materijal

Pronađite model zamjenskog tonera i tinte za svoj pisač i ostvarite značajnu uštedu u cijeni. U ponudi imamo velik izbor tonera i tinti, a na sve naše proizvode nudimo garanciju od 12 mjeseci.

Saznaj više