O nama

Brand

MS je privatna robna marka M SAN Grupe koja objedinjuje proizvodnju i prodaju perifernih uređaja, dodataka, kabela, kućišta i napajanja. Uz tradiciju dugu 13 godina, uspješno posluje na hrvatskom tržištu i tržištima regije (Srbija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora i Kosovo) te širi svoje poslovanje i na druga tržišta EU. Portofolio MS proizvoda sadrži miševe, tipkovnice, slušalice, zvučnike, dodatke za mobitele, prijenosna i stolna računala, kabele te kućišta i napajanja za računala. Svaka faza proizvodnog ciklusa podliježe strogoj kontroli kvalitete čime se dodatno osigurava pouzdanost i funkcionalnost svakog uređaja, te konačno i kvalitetan proizvod po pristupačnoj cijeni. 

Od kraja 2013. godine MS je predstavljen tržištu s potpuno novim prepoznatljivim vizualnim identitetom, modernog, privlačnog i tehnološki osviještenog dizajna.  Kontinuiranim razvojem novih proizvoda i grupa proizvoda u skadu sa zahtjevima tržišta, MS je uvijek korak ispred ostalih. Ove je godine cilj MS-a postati  vodeći brand u Hrvatskoj i regiji, proširiti se na tržišta EU te učvrstiti poziciju prepoznatljive robne marke koja je sinonim za kvalitetu i pouzdanost.


Proizvodnja

Razvijanje ideja za nove proizvode i njihovo uspješno lansiranje kreće od tima marketing stručnjaka u Hrvatskoj kroz segmentiranje tržišta, odabira ciljne skupine i identificiranje njihovih potreba. Proces kasnije prati kvalitativan razvoj proizvoda i izrada prepoznatljivog modernog dizajna.

Prije samog proizvodnog procesa, svaki novi proizvod prolazi testnu fazu kontrole kvalitete do zadovoljavajuće razine tehničke funkcionalnosti i izgleda.

   

MS proizvodnja locirana je u gradu Dongguan u Kini, u tvornici MS Industrial osnovanoj 2001. godine. Tvornica zapošljava više od 500 radnika, 30 inženjera razvoja i 20 inženjera  kontrole kvalitete (QC).


Kontrola kvalitete

Posebna se važnost posvećuje kontroli kvalitete koja se provodi kroz stroge postupke i procese. Uključuje nadzor nad proizvodnjom u prvotnoj fazi izrade idejnog rješenja te pratnju redovnog procesa proizvodnje.

Odjel kontrole kvalitete (QC) je nezavisan odjel sastavljen od vrhunskih kineskih inženjera te stručnjaka kontrole kvalitete s područja Hrvatske i Srbije. U konačnici, kvaliteta MS proizvoda sukladna je rigoroznim EU direktivama u znaku RoHS i CE certifikata kvalitete.

   Kontrola kvalitete  

Kontakt

kimtecbih_prodaja_am_kam@kimtec.ba

tel. Vitez: +387 30 718 800
tel. Sarajevo ++ 387 33 755 900
fax.Vitez: +387 30 718 897
fax. Sarajevo: +387 33 755 990

merima.milicevic@kimtec.ba

tel. Sarajevo ++ 387 33 755 900
fax. Sarajevo: +387 33 755 990

servis@kimtec.ba

Kim Tec – Servis d.o.o.
Aleja Bosne Srebrene 34, Sarajevo
Poslovni Centar 96-2, Vitez
Tel. +387 30 718 844
Tel. +387 33 773 163
Fax. +387 33 755 996
Radno vrijeme: pon-pet 8:00 – 17:00 sati

Kontaktirajte nas

Zahvaljujemo se na Vašem interesu za MS proizvode!
Ovaj obrazac namijenili smo za Vas, kako bi nam mogli poslati upit ili prijedlog po pitanju naše ponude ili sugestije za unaprjeđenje ovih stranica.

Misija

Proizvoditi kvalitetne, funkcionalne i pouzdane proizvode po pristupačnoj cijeni.

Vizija

Postati vodeća robna marka perifernih uređaja i dodataka u Hrvatskoj i regiji jugoistočne Europe te dodatno rasti na ostalim međunarodnim tržištima.
Istovremeno poboljšavati kvalitetu i širinu asortimana kroz strogo kontrolirani proizvodni proces, osluškivanje tržišta i odgovaranje na potražnju s novim modernim proizvodima te plasiranje proizvoda kroz nove prodajne kanale.
Naš krajnji cilj je zadovoljan korisnik.

KIM TEC - distributer